Verenigingen

Verenigingen

Marcel Rouwen

Löring & Nijkamp Adviseurs neemt de volledige boekhouding voor uw vereniging uit handen. Daarbij staan gemak en zekerheid voor het dagelijkse bestuur centraal. Voortaan hebben openstaande vacatures in het bestuur geen invloed meer op de werkzaamheden en is de continuïteit van de boekhouding te allen tijde gewaarborgd.

Complete boekhouding vereniging Onze specialisten kunnen voor de boekhouding van verenigingen een belangrijke toegevoegde waarde vormen. Dankzij uitgebreide software en jarenlange ervaring verzorgen we voor u zowel de gewenste financiële administratie als de volledige ledenadministratie. Indien van toepassing completeren we de financiële administratie met de BTW-aangifte. Daarnaast voorzien we u van een complete financiële rapportage zodat u in één oogopslag kunt opmaken hoe de zaken er financieel voor staan.

Financiële administratie vereniging Maandelijks (indien gewenst wekelijks) wordt uw administratie geboekt. Vanuit de cijfers kunnen ontwikkelingen en trends zichtbaar gemaakt worden. Daardoor kunnen wij u ondersteunen bij de volgende werkzaamheden:

 • bewaking van de uitstaande contributies en andere vorderingen
 • facturatie
 • een database van het ledenbestand
 • hulp bij de administratieve organisatie
 • hulp bij het ontwikkelen van administratieve procedures
 • hulp bij het ontwikkelen van formulieren
 • hulp bij het opstellen van het budget
 • hulp bij het opstellen van het jaarverslag
 • hulp bij onverhoopte vacatures
 • hulp bij ziekte van bestuursleden
 • melding van mutaties aan uw landelijke organisatie
 • periodieke facturatie en incasso van contributies

Administratieve procedures Duidelijkheid in administratieve procedures heeft tevredenheid als gevolg. Onze klanten ervaren het als zeer prettig indien alles perfect voor de verenigingsorganisatie is geregeld.
Zo wordt het beheersen van geldstromen eenvoudiger. Ook neemt de kans op 'vergeten' posten af. Kortom: de papieren routines zijn helder en voor iedereen inzichtelijk.

Strategische planning Daarnaast is een goede budgetplanning onmisbaar bij de strategische en financiële planning van de vereniging. Een ander belangrijk document vormt het jaarverslag tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, wanneer het bestuur door leden wordt getoetst op het achterliggende verenigingsjaar. Dankzij een professioneel jaarverslag wordt de penningmeester op een optimale wijze ondersteund tijdens zijn of haar presentatie.

Openingstijden

Ons kantoor is wegens vakantie gesloten van 7 augustus 2017 tot en met 11 augustus 2017.
Maandag - Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 15:00
 

Contact

Bernhard Leurinkstraat 31 7581 AR Losser Tel: 053-5361800 Fax: 053-5361801 KvK: 08132915 info@loring-nijkamp.nl
Klik hier voor routeinfo

Inloggen

Twinfield inloggen

Wilt u een afspraak maken?

Bij Löring en Nijkamp kunt u direct een online afspraak met één van onze adviseurs inplannen.
Ik wil een afspraak maken
 
Afspraken direct plannen vanaf uw mobiele telefoon? Installeer dan nu onze gratis afspraken app door hieronder een keuze te maken.
Download uit de App Store Download uit de Play Store
U kunt ons ook vinden op
LinkedIn Facebook Twitter Google Plus